Daha iyi bir uyku deneyimi yaşamak ister misiniz?
İletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın, mağazamızda size en doğru yatağı belirlemek için sizi ağırlayalım.
TEBRİKLER
Tempur Original 19 Yatak indiriminin yanında kullanabileceğiniz
Tempur yastıklarında geçerli %35 İndirim kazandınız
İNDİRİM KODU : TEMPUR019
İndirim kodunuzla birlikte sizi mağazalarımıza bekliyoruz.
Tempur Original 19 Yatak alındığında indirim geçerlidir ve farklı kampanyalarla birleştirilemez.

Serta Sleep True Azure Bay Lateks Visco Hybrid Yatak

Ürün Ölçüsü: 160x200 cm Çift Kişilik / Barkod: MM-051428
4,6
(19 Yorum)

Yumuşak Sert

15.200 TL

Boyut/Fiyat

*Baza görsel amaçlı kullanılmıştır.

Teslimat Bilgisi

Tüm Kredi Kartlarına
Taksit İmkanı!

5 Yıl Garanti

Ürün Açıklamaları Yorumlar SSS
Hayallerin Ötesinde Bir Uyku Deneyimi
Serta Sleepture Azure Bay Hybrid yatak içeriğinde bulunan yün, lateks, visco, diamond pocket yay sistemi ve yeni nesil teknoloji ile üretilen cool kumaşı bir araya getirerek hayallerin ötesinde bir uyku deneyimi sunmak için tasarlandı.
Amerika'nın 1 Numaralı Yatak Markalarından Serta
25,5 cm
Yükseklik
*+2/-2 tolerans payı vardır.
Lateks
5 Zone Pocket Yay Sistemi
Üstün Destek Katmanı
Yün
Cool Kumaş
Visco
Tek Taraflı Kullanım
Neden Cool Kumaş?
Dinlendirici bir uyku için bedenimizin sıcaklığının normalden 1 derece daha düşük olması gerekir. İşte tam da bu sebeple Serta’nın yeni serisi tasarlandı. Serta Sleepture Cool Serisindeki ekstra serinlik hissi veren kumaşlar hızlı uykuya dalmaya ve uyku kalitenizi artırmaya yardımcı olur.
Neden Yün?
Dünyadaki en kaliteli yünlerden biri olan yün, yatak içerisinde hava sirkülasyonunu artırarak ısı dengesini sağlar. Eklem ve kas ağrının azalmasına yardımcı olur. Yaz kış kullanım için uygun ortam sağlar
Doğal Malzeme ile Sağlıklı Uyku

Doğal Malzeme ile Sağlıklı Uyku

Yatağınız içeriğinde bulunan yün vücudunuzun doğal ısısını korur ve fazla nemi emer. Yünün nefes alabilen, yumuşak ve esnek yapısı sayesinde kışın sizi sıcak, yazın ise serin tutar. Kesintisiz ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunarak zinde uyanmanızı sağlar.

Yeni Nesil Cool Kumaş

Yeni nesil teknolojiyle üretilen uzun ömürlü cool kumaşı yatak içinde nefes alan yapısı ile terlemeyi azaltmaya ve hızlı uykuya dalmaya yardımcı olur.
Yeni Nesil Cool Kumaş
Üstün Destekli Katmanı

Üstün Destekli Katmanı

Vücudunuzun en gerekli bölgelerine gece uykusu boyunca ekstra destek sunarak sizi konforlu ve rahat bir uykuyla tanıştırır.

5 Zone Pocket Yay Sistemi

Vücut 5 bölgeden yatağa baskı yapar. Bu konuda özel olarak geliştirilen 5 Zone Pocket Yay Sistemi, vücudun 5 farklı bölgesine farklı yay sertlikleri ile destek sağlar. Kan akışını ve yatay düzlemde vücuda gerekli desteği sağlayarak vücudun istemsiz hareketlerini azaltmaya yardımcı olur.. Farklı torbalar içerisine yerleştirilmiş yaylardan oluşan bu sistem, farklı kilo ve boya ve uyku pozisyonlarına sahip çiftler için kesintisiz bir uyku sağlar.
5 Zone Pocket Yay Sistemi
Lateks

Lateks

Kauçuk ağacının özsütünden üretilen doğal malzeme lateks, özel teknolojilerle birleştirilerek devrim niteliğinde bir rahatlık ve destekleyicilik sunar. Bunun yanı sıra yatağın içindeki hava sirkülasyonunu arttırır. Konforlu ve sağlıklı bir uyku deneyimiyle tanışırsınız.
Yorum Yaz
İPTAL
Yorum Yazmak İçin Üye girişi Yapmalısınız !
YORUMLAR ()
  • 2 Kez Defolu AYIPLI Mal gönerimi
    Yatağı tercih ederken markaya ve kalitesine güvenerek tercih ettik. Yatak kumaşındaki dikişlerin kumaşı yırtması üzerine teknik ekibin incelemsi sonrasında iade veya birebir değişim talep edildi. Birebir değişim seçimini yaptığımızda yeni yatağımız getirilerek eski yatağımız bizden alındı. Yatağı açıp incelediğimizde kumaş üstündeki dikiş hataları yokken yatağın uzun kenarında 5cm uzunluğunda gözle rahatlıkla görülebilecek kumaş yırtıklığı-açıklığı olduğunu fark ettik ve tekrardan müşteri hizmetleri ile görüşmeler başlandı. Kalite standartı ISO 9001-2015 kontrolleri ile sevkiyata teslim edilip yeşil etiket onayı alan bu 2 yatak müşteriye ulaştırıldı. Müşteri hizmetlerinden talebimiz farklı bir yatak ile değişim olduğunu ve aldığım günkü fiyat ile farklı bir yatak tercih etmek istediğimizde bunun o fiyattan mümkün olmadığını 600TL fark yansıtılarak iade prosedürü banka kart işlemleri gibi süreci benim yönetmem istendi..... Yatak tercih ederken yasal olan haklarınızı araştırıp gerekirse ürün ilk geldiği anda mail ile yazışma sağlayınız elinizde kanıt olması için. Şikayet sayfalarını ve yorumları dikkate alınız. Herkese iyi alışverişler dilerim.
    S***** E***** 9.02.2024 09:49
  • huzurlu uykular
    yatağı alalı 1 ay oldu, orta sert yataktan beklentiniz neyse tamamen karşılıyor, ne sert ne de çok yumuşak bir yatak. eski yatağımda son zamanlarda hep bel ağrısı ile uyanıyordum, ilk 1-2 gün yatak ilk başta çok yumuşak geldi ama sonrasında hem yatağa alıştım, hemde bel ağrım filan kalmadı, dinlenmiş kalkıyorum ve bu arada artık hiç terlemiyorum uyandığımda. önceden kışın su gibi oluyodum yatağın içinde. deneme imkanım yoktu bu modelde risk alıp sipariş verdim ama inanılmaz mutluyum şuan. teşekkürler yatsan :)
    ***** H***** 1.02.2024 16:38
  • Serta yatak
    Gayet güzel sadece bana göre yumuşak eşim için iyi geldi sabahları ağrısız kalkıyorum desem yalan olmaz
    T***** B***** 11.10.2023 18:14
  • Serta
    Ben aldım kullanıyorum rahat söylenildiği gibi rahatlamış kalkıyorum.tabi iyi bir yorum için uzun süre kullanmak gerekebilir. Tek diyebileceğim sert sevenler almasın yumuşak sevenler alsın
    T***** B***** 11.10.2023 18:11
  • Deliksiz uyuyorum.
    Fizyoterapistim lateks orta sert bir yatak önerdiği için bu yatağı tercih ettim. Bir süredir bel ağrısı çekiyorum. Üstüne oturunca ya da yatınca ne kadar rahat bir yatak olduğunu anlıyosunuz. Gece boyunca sağa sola döner ve kesik kesik uyurdum. Bir aydır deliksiz uyuyorum. Tavsiye ederim
    C***** Ö***** 8.06.2023 16:04
  • sağolun
    bu yatağı evlenmeden önce satın aldık. esimle birlikte yaklaşık 5 aydır kullanıyoruz benim için biraz fazla yumuşak aslında ama eşim kendisi için mükemmel olduğunu düşünüyo kaliteli ve dayanıklı bir ürün, genel olarak memnun kaldık tavsiye edebiliriz.
    r***** s***** 3.04.2023 15:39
  • Tavsiye ederimm
    Paketlemesi çok başarılıydı, çok sağlam paketlenmiş ve Yatsan yetkilileri tarafından teslim edildi. hiçbir deformasyon yoktu. Yatağı açtıktan sonra birkaç saat içinde yatak normal hale geldi biraz havalandırdıktan sonra ertesi gün kullanmaya başladım. Bu yatağı almadan önce çok araştırdım. İçerisinde hem lateks hem visco hem de yeni Zelanda yünü var. Bu kapsamda bu kalitede ve bu fiyatta piyasada benzer ürün bulmanız çok zor. tavsiye ediyorum
    ***** y***** 23.03.2023 15:22
  • Bulutlarda Uyku
    Ürünü alırken 2-3 ay araştırdım tüm firmaları inceledim. Bu yatağın özelliklerinin yarısı kadar olanlar aynı fiyattaydı yatsan kalitesine güvendiğim için bu modeli tercih ettim. Sipariş verdikten sonra 4.gün elimizdeydi. Ürünü lojistik firması değil yatsan personelleri getirdi,çok kibar güleryüzlü ve ilgililerdi. Yatak çok rahat bana ilk hissettirdiği bulutların üzerinde uyuyormuşum hissi oldu,kesintisiz,konforlu ve ağrısız bir uyku çektik. Teşekkürler Yatsan
    D***** D***** 18.03.2023 05:34
  • pahalı ama kaliteli
    Yatağı alalı iki ay oldu belirtilen zamanda teslim edildi, kargo eve kadar getirdi. Fiyatı biraz pahalıydı ama şuanlık ben de eşim de çok memnunuz umarım hiçbir bozulma olmaz uzun yıllar kullanırız.
    N***** T***** 8.03.2023 18:31
  • sağolun
    Çantadan çıkardıktan sonra kullanmaya başladım, çok güzel paketliydi ürün. Ayrıca sipariş verdikten 2 gün sonra kargoya verildi ertesi gün de teslim edildi bu kadar hızlı gelmesine şaşırdım, daha yeni kullanmaya başlayacağım umarım uzun vadede memnun kalırım.
    İ***** T***** 6.03.2023 19:33
  • teşekkür ederim
    Yatak sipariş verdikten 4 gün sonra evimdeydi. Öncelikle bu hız için teşekkür ederim. Yatağı eve kadar çıkartmıyorlar binanın kapısında bırakıyorlar gibi yorumlar okumuştum ve aynı durumla karşılaşmaktan korkmuştum ancak böyle bir durum olmadı. Yatak çanta içinde geliyor çantanın altında kat kat streç naylona sarmışlardı. İçinden bir aparatı çıktı, kolayca açtık. Ben yatağın kenarına oturup giyinen biriyim sıklıkla ve önceki yatağımın yanları çökmüştü. Bu yatağın yanları taş gibi, kolay kolay çökme yapmayacağını anlıyorsunuz. Yattığınızda yaylar hiç hissedilmiyor. Ben 10 gündür kullanıyorum güzel duruyor, umarım çökme yapmaz :)
    y***** b***** 20.02.2023 17:36
  • Çok rahat.
    Yatağın paketlemesi çok güzeldi, çanta içerisinde geldi. İçinde poşeti açmak için ufak bir bıçağı var. Çok ince düşünülmüş. Kargo çok hızlı gelmişti. Teşekkür ederim. Henüz bir aydır kullanıyorum şu anlık memnunum çünkü daha önce ki yatağım hem çok eski hem de çok konforsuzdu bu yüzden benim için büyük bir değişim oldu.
    E***** D***** 9.02.2023 22:36
  • teşekkür ederim
    İndirimden aldım,fiyat performans olarak en iyi ürün diyebilirim. Yatak çok özellikli. iyi ki almışım diyorum. Gerçekten bana uygun bir yatakmış, aylardır gerçekten uyuduğumu hissediyorum. . Daha önceki uyku değilmiş çünkü bunu yatağı değiştirince anladım. Eski yatağıma göre biraz daha yumuşak bi yatak ama hemen alıştım, ne yumuşak ne sert tam ortası. Şuan benim için yeterli rahat bir yatak, rahat ve kaliteli bir yatak istiyorsanız tercih edebilirsiniz ama çok sert yatak istiyorsanız size uygun olmayabilir teşekkürler.
    E***** E***** 4.02.2023 20:37
  • Hızlı kargo için teşekkürler.
    Yatak sipariş verdikten 4 gün sonra evimdeydi. Öncelikle bu hız için teşekkür ederim. Yatağı eve kadar çıkartmıyorlar binanın kapısında bırakıyorlar gibi yorumlar okumuştum ve aynı durumla karşılaşmaktan korkmuştum ancak böyle bir durum olmadı. Yatak çanta içinde geliyor çantanın altında kat kat streç naylona sarmışlardı. İçinden bir aparatı çıktı, kolayca açtık. Ben yatağın kenarına oturup giyinen biriyim sıklıkla ve önceki yatağımın yanları çömüştü. Bu yatağın yanları taş gibi, kolay kolay çökme yapmayacağını anlıyorsunuz. Yattığınızda yaylar hiç hissedilmiyor. 10 gündür kullanıyorum güzel duruyor, umarım çökme yapmaz.
    ***** Ö***** 25.01.2023 17:12
  • güzel, yumşak, kaliteli ,hafif rahatlatıcı bir hissiyat
    yumşaklığı iyi ben 67 kiloyum benim için güzel bundan yumşağını sevmezdim 6 numara yumşaklıkta rahatlatıcı ve iyi .ağrısız bir uyku veriyor. bence 80 üstü kilolular için yumşak gelebilir kalitesi ve hibrit özelliğinin karşılığını veriyor. bana yetti
    E***** Y***** 5.01.2023 09:53
  • Ağrısız uyanmak...
    Eski yatağımızda kalktığımızda her yerimiz tutulmuş oluyordu ve bel fıtığım da olduğu için adım atamayacak hale geliyordum. Bu yatakla bu sorun tamamen ortadan kalktı çok dinç ve ağrısız uyanıyorum. Fakat daha serte yakın olduğu için tercih etmiştik ancak bize yumuşak geldi. Eşim 100 kg ve değdiği yer sanki çöküyormuş gibi görünüyordu gözümüze. Beklentimiz gerçekten daha sert bir yataktı. Ama buna rağmen oldukça rahat ettik.
    S***** E***** 25.12.2022 20:12
  • rahat ve konforlu
    Almadan önce uzun araştırma sürecinden sonra bu yatağı tercih ettim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnun kaldım. Lateks-visko hibrit olması ve serinletici kumaş kaplı olmasından dolayı tercih ettim, ilk 1-2 gece alışma süreci şeklinde geçti. Sonrasında çok rahat ettim, yatak yumuşak değil orta sertlikte ancak üst katmanı vücut şeklini alarak destekliyor. Ağrı olmadan uyanıyorsunuz ve deliksiz uyku sağlıyor. Tavsiye ederim.
    B***** C***** 8.12.2022 11:18
  • teşekkürler
    Yıllardır serta kullanıcı olarak yeni eve çıkan kızımız için de serta tercih ettik. Yaz kış rahat kullanacağımıza inanıyorum
    Ü***** A***** 22.11.2022 17:05
  • sıcacık yatak
    kışın üşüme problemi yaşayan eşime göre bir yatak arıyorduk, yatsan imdadımıza yetişti. Yaklaşık bir aydır sıcacık yatağımızda uyuyoruz. eşimi memnun ettiğimize göre rahat rahat uyuyabiliriz
    S***** E***** 21.11.2022 08:43

Sıkça Sorulan Sorular

İçerisinden çıkan özel aparatı ile tek hamlede kolayca paketinden çıkartabilirsiniz. Düz bir zeminde 2 saat içinde kullanıma hazır hale gelecektir. Yaklaşık 48 saat içerisinde tam formunu alan yatağınızı güvenle kullanabilirsiniz. 3 ayda 1 yatağın ayakucu kısmıyla başucu kısmını döndürmeniz yani ters düz işlemi yapmanız yatağınızın kullanım ömrünü uzatacaktır.
Hayır. Yatağınız Roll Pack işlem için özel olarak hazırlanır. Çanta tasarımı da yatak için özel yapılmıştır. Yatağınız çantasında güvende olacaktır.
Yatağınızın formunun bozulmaması için roll pack çanta içerisinde maksimum 15 gün boyunca bekletmenizi öneririz.
Yatağınızı ambalajından ilk çıkarttığınızda kumaşında kırışıklıklar ile karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte paket açıldıktan sonra yatağınızın orijinal haline ulaştığı ilk anlarda yaylardan ses gelebilmektedir. Bu iki durum da oldukça normaldir. Endişe etmeden düz bir zeminde yatağın olması gereken forma ulaşması için belirtilen süre kadar bekleyiniz. Yatağınızı hızlıca kullanmak istiyorsanız yaklaşık 1 saat içinde %50 formuna ulaşır, tam formu için 48 saatlik bir süre gerekir.
Yatağınız satın aldığınız günden sonraki tahmini kargoya teslim süresi 2-5 iş günüdür. Kampanya dönemlerinde kargoya verilme süresi uzayabilmektedir. Kargo teslim süreci yoğunluğa göre değişebilmektedir.
Yatağınızın garantisi satın aldığınız andan itibaren başlar.
Ürün hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda değilse ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İadeler mutlaka faturasıyla iade formu eksiksiz doldurularak ve yatak paketlenerek anlaşmalı lojistik firması ile gönderilebilir. Yatağınızı iade ederken düzgünce paketlendiğinden emin olmalısınız, aksi halde paketlenmemiş yatağın iadesini lojistik firması kabul etmeyecektir.
Hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda olmayan, özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan, lekeli, yırtık yada deforme olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Bununla birlikte etiketlerinde sorun bulunan, hijyen kurallarına uymayacak olan ürünlerde iade işlemi gerçekleştirilmemektedir.
Yataklardaki hijyen kuralları; tüm orijinal etiketler yerinde olmalı, yatağınız yıpranmamış, zarar görmemiş, lekelenmemiş ve yeniden satılabilir özelliğini yitirmemiş olmalıdır.
Herhangi bir sebepten dolayı yatağınızdan memnun değilseniz, yatak size ulaştıktan sonra 14 gün içinde yatağınızın iadesi hijyen kuralları gereği belirlenmiş şartlarda mümkündür Hijyen kuralları gereklerini yerine getirdiğinize eminseniz Yatsan online satış birimine ( onlinesatis@yatsan.com ) mail atarak iade talebinde bulunabilirsiniz. İadeniz için ön onay verildiğinde anlaşmalı lojistik firmamız evinizden gelip iade ürünü alacaktır. Yataklardaki hijyen kuralları; tüm orijinal etiketler yerinde olmalı, yatağınız yıpranmamış, zarar, görmemiş, lekelenmemiş ve yeniden satılabilir özelliğini yitirmemiş olmalıdır. Ürün hasarlı, eksik, tekrar satılabilir durumda değilse ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İadeler mutlaka faturasıyla iade formu eksiksiz doldurularak ve yataklar dikkatlice paketlenerek anlaşmalı lojistik firması ile gönderilebilir. Yatağınızı iade ederken düzgünce paketlendiğine emin olmalısınız, aksi halde paketlenmemiş yatağın iadesini lojistik firması kabul etmeyecektir.
yatsan.com üzerinden verdiğiniz siparişler 7 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo - lojistik firmalarına teslim edilir. Genel kampanya dönemleri, kargo firmalarının yoğunluğu ve bulunduğunuz bölgeye göre teslimat tarihleri değişiklik gösterebilir. Hafta sonu veya resmi tatillerde verdiğiniz siparişler ilk iş günü işleme alınmakta ve sizin için hazırlanmaktadır. Stokta bulunmayan yatak ürünlerimiz ise sizin için üretilir ve 20 gün içerisinde anlaşmalı firmalara teslim edilir.

 

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Yatsan olarak sattığımız her şeyin kalitesinin arkasında duruyor ve ürünlerinizden memnun olmanızı umuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ürünlerinizden memnun değilseniz, 14 gün içinde ürün iadesi hijyen kuralları gereği aşağıdaki şartlar halinde mümkündür.

  • Tüm ürünlerde orijinal etiketler yerinde olmalı, orijinal kutu ve ambalajı ile yapılmalı
  • Orijinal kutusu yıpranmamış, zarar görmemiş olmalı.
  • Hasarlı, eksik, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, farklı bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İadeler faturası ile birlikte, iade formu eksiksiz doldurularak yapılmalıdır.
  • Yatak ürünleri için; yatak ile beraber gönderilen koruma hurcuna geçirilerek anlaşmalı lojistik firmasına teslim edilmeli.
  • Herhangi bir leke bulunduran ya da deforme olmuş ürünlerin iadeleri, tekrar satışa arz edilebilirlik özellikleri nedeniyle iade ve hijyen koşulları gereği kabul edilemez.

Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde verilen siparişler ilk iş günü işleme alınır.

Teslimat süreleri:

Stoklarımızda bulunan yataklar için teslimat süresi 12 iş günüdür.

Stoklarımızda bulunmayan yataklar sizin için üretilir ve teslimat süresi 17 iş günüdür.

Yatsan.com’da geçerli 9 taksit imkanı!

  • Resmi garanti süresi 2 yıldır ve CRM üzerinden ürün kaydı yaptırıldığında garanti süresi (5) yıl uzar.Garanti sürenizi uzatmak için tıklayın!

TAKSİT ORANLARI

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15200,00 TL x 1
    • 15.200,00 TL
    • 7600,00 TL x 2
    • 15.200,00 TL
    • 5066,67 TL x 3
    • 15.200,00 TL
    • 4127,94 TL x 4
    • 15.200,00 TL
    • 2739,29 TL x 6
    • 15.200,00 TL
    • 1879,90 TL x 9
    • 15.200,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15200,00 TL x 1
    • 15.200,00 TL
    • 7600,00 TL x 2
    • 15.200,00 TL
    • 5066,67 TL x 3
    • 15.200,00 TL
    • 4127,94 TL x 4
    • 15.200,00 TL
    • 2739,29 TL x 6
    • 15.200,00 TL
    • 1856,76 TL x 9
    • 15.200,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15200,00 TL x 1
    • 15.200,00 TL
    • 7600,00 TL x 2
    • 15.200,00 TL
    • 5066,67 TL x 3
    • 15.200,00 TL
    • 4127,94 TL x 4
    • 15.200,00 TL
    • 2739,29 TL x 6
    • 15.200,00 TL
    • 1879,90 TL x 9
    • 15.200,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15200,00 TL x 1
    • 15.200,00 TL
    • 7600,00 TL x 2
    • 15.200,00 TL
    • 5066,67 TL x 3
    • 15.200,00 TL
    • 4127,94 TL x 4
    • 15.200,00 TL
    • 2739,29 TL x 6
    • 15.200,00 TL
    • 1879,90 TL x 9
    • 15.200,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15200,00 TL x 1
    • 15.200,00 TL
    • 7600,00 TL x 2
    • 15.200,00 TL
    • 5066,67 TL x 3
    • 15.200,00 TL
    • 4127,94 TL x 4
    • 15.200,00 TL
    • 2739,29 TL x 6
    • 15.200,00 TL
    • 1879,90 TL x 9
    • 15.200,00 TL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 9
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15200,00 TL x 1
    • 15.200,00 TL
    • 7600,00 TL x 2
    • 15.200,00 TL
    • 5066,67 TL x 3
    • 15.200,00 TL
    • 4127,94 TL x 4
    • 15.200,00 TL
    • 2718,01 TL x 6
    • 15.200,00 TL
    • 1856,76 TL x 9
    • 15.200,00 TL
  • Diğer Kartlar
    • Taksit Tutarı
    • Toplam Tutar
    • 15.200,00 TL
    • 15.200,00 TL